Това е официалният канал на bTV Media Group.
За медиите: www.btv.bg/za%20btv/
Липсва ви сигналът на bTV? Вижте тук: www.btv.bg/za%20btv/pomoshtnik/
Рейтинги: www.btv.bg/ratings/
Реклама: www.btv.bg/reklama/
За кампаниите на bTV: www.btv.bg/otgovornost/infotmacia/

 • 30
 • 264 419 125

Коментари

 1. Българин

  Мисля си, че вече и децата разбраха какво става. Лъжи, лъжи, лъжи. Медиите са виновни, те прокарват тази психоза. До миналата година много от тези неща бяха конспирация и ако кажеше нещо за ковид паспорт те гледаха като луд. Сега масово се говори за задължителна ваксинация. А тия ваксини си ги заврете в детеродния орган!!!

 2. Neno Nenoff

  Промяната включва изхвърлянето от екрана на подобни компрометирани мутри като Харалан и Мадам В ...

 3. Bis iliev

  Много сте неадекватни

 4. MAG BULGARIA

  Преди месеци умираха над 100 души на ден,сега са по 4,гледаме лошата реклама...Вируса ще мине през населението и това става.Колко преболедували и ваксинирани са болни с делта?Можело,щяло...От 6 милиона един ваксинирани,огромен брой непреболедували,ми ще се заразяват.А кой как ще го изкара и дали изобщо ще се зарази, Божа работа.

 5. #crazy_sister's //

  Голяма новина няма що. Хората си живеят нормалния живот. Кое му е странното? Баси тъпата водеща

 6. Georgi Velikov

  За пръв път имаме претъпкани плажове...Добре, че дойде короната... Невероятни новини

 7. Даниела Павлова

  Много точни отговори!

 8. Гоше Гошев

  Една голяяяма лъжа

 9. Ziezi The First

  2:36 разчитал на професионализма на полицията . 😂😂😂😂😂 за полицията в БГ и професионализъм ли говориш ?

 10. Svetla Kamenova

  И какво от това, че има заразени?! Да не би да пълнят интензивните отделения? Хрема, кашлица, т.е. грип. Престанете да каните апоксалипстични прогнозиращи...

 11. adelina gavazova

  Вярвам му!

 12. Nasko Atanasoff

  ИМА ТАКЪВ НАРОД + ЧАЛГА ПРОСТ НАРОД = НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!! Избори до дупка докато бай Ганьо и суверенна се научи да гласува като нормален ЕВропеец,а до тогава ?- да живее служебното правителство и Румен Радев!!!

 13. Nikolay Kolev

  Гочоолу и Дочоолу от партията на Бай Ганьо.

 14. Tsvetana Petrova

  Г-н Ангелов, радвам се за успехите ви. А причината да ви "дърпат по улиците, за да се снимат с вас" е разпространеният напоследък култ към тялото, към материята. Казвайте на младите по някоя дума и за духа. Имате отговорността да сте им за пример. А да се променя човек и "да не е както преди" е много естествено; хората са адаптивни и намират радост в различни неща. С възрастта няма да сте в топ форма. Не всичко трябва да е на живот и смърт.

 15. Biser Petrov

  Така наречените партии на протеста МИСИРКАТА СИ Е МИСИРКА ВОДЕЩАТА ДЕ А ТОЯ СЛАВУН ВЪОБЩЕ НЕ ПОВЕЛ ПРОТЕСТИТЕ ТОЙ ПРОСТО ЯХНА ВЪЛНАТА А СЕГА ДАВА "ОЦЕНКИ" В СТИЛ ДЖИПКА А ПО АДРЕС НА ГОСТИТЕ НА МИСИРКАТА ПАТКА И ПАТОЦИ

 16. Milcho Milchev

  Слави Трифонов започна да прилича много на Бойко Борисов - бил първа политическа сила и никой не може да му налага хора за министри. Трифонов показва една просташка арогантност относно другите протестни партии. Ами като си толкова ербап Славчо направи си кабинета без тяхната подкрепа.

  1. Biser Petrov

   абсолютно точно го казахте но този славчо по принцип е много надменен и арогантен

 17. Azz Yyy

  Bre bre

 18. uncleduzz

  Срави е толкова изкуфял, че грам не се усеща колко е противен и какъв педофил изглежда

 19. Maria Stoyanova

  За 20 годишна...шапка и свалям. И той и го каза: "Младо момиче, но здраво стъпила на земята". Остани си все такава! 🙂

 20. ГАЛИНА ДАНЧЕВА

  Колко си мазна госпожо.......

 21. M T

  Днес в народното събрание ясно се видя Герб с Дпс колко, безцеремонно отвратителни и безкруполни са. Тези хора дърпат държавата надолу. Пищят защото ги натиснаха,и се водя как спокойно са си живяли досега. Нестига ,че нямат никакви идей,но ги мързи да работят. Нарушиха им комфорта. Те са зли и алчни и борбата,ще е трудна. Велева винаги е била журналистката на ДПС. Харалан,е който му плати.

 22. Alex. Dallev

  Едно и същи вехти физиономии само по казионните медии. АНАЛлизачите на Тиквоча и държавната мафия. Само като ги видя тези, особено ония с измислената професия, социален антрополог. Само като го видиш какъв е мазен, мек и отпуснат...и ти става ясно за какви отрепки става въпрос.

 23. Асена Мариноваа

  Жалко за децата в такава ситуация какво да кажа ... Да почиват в мир 🥺

 24. Kristian Daulov

  20:14 Боцкоо

 25. Claudio Canavaro

  Сенька Василев е направо "Айдутин майко бунтовник" окрал е половин Европа а Хъжитодор е просто един Хъш- Гьобекчия!

 26. MFC LG

  Няма оправия в тази държава, щом половината народ гласува за чалгаря, другите за пожарникаря.

 27. Kiril Velinov

  Разби го!!!!ха ха хааа..

 28. Valya Kostadinova

  Алооо госпожата ,,,, на ясно ли сте че именно Израел беше първата държава с напълно ваксинирано население ??? Ясно ли ви е че Израел е отново със заразени въпреки пълната ваксинация на населението , ясно ли ви е че Израел има сключен договор с Pfizer за трета доза за да се види каква е реакцията над човешкия организъм или с две думи Израел има сключен договор население да е в ролята на опитни мишки да ви пратя видео на английски или гръцки в което ей такива продажници като вас го съобщават по националната телевизия, ако сте толкова на ясно колкото се опитвате да покажете но без успешно ще знаете също така че конкрвтният вирус е от години , също ще знаете че по време на пандемия не се правят ваксини защото именно така се получават щамове , колко сте на ясно с вирусните заболявания защото съм много добре запозната и ако ви срещна по пътя с удоволствие бих ви ударила два шамара един на напреки и един на въпреки за да си изплюете мръсните зъбки .

 29. Georgi Stoyanov

  Какво им е протестното на партийте, на Мая Манолова и ДБ?, Хора били във властта, и много омърсени.

  1. MFC LG

   И как точно са омърсени?

 30. Ana Nikolova

  СЪЖАЛЯВАМ ЗА МЛАДОСТТА И ИЗГУБЕНИТЕ ИДЕАЛИ НА ТЕЗИ ДЕЦА/ ТОГАВА/

 31. Angelina Chotrova

  итн=капути

 32. Emil Lambev

  СЗО казват за да сложат край на пандемията трябва да се ваксинират 70% от населението. С толкова трябва да се намали населението.

 33. Emil Lambev

  Тая е тъпа. Защо нямаме медицински персонал? Кой е виновен,че бягат в чужбина? Образованието и то вече е боклкук. Нямало кадри. Да ги създадат като няма.

 34. Georgi Jivkov

  Трябва да се бърза много да се състави ново редовно избрано правителство, носещо политическа отговорност, което да спре унищожителният подход с елементи на тежки криминални престъпления от страна на Служебното безконтролно правителство на РадеФ. Те спряха абсолютно всички проекти в страната и откраднаха парите по сметките на агенции, държавни фирми министрества и всичко се концентрира в ръцете на двама доста съмнителни типове с криминално минало и некадърно настояще, като министрите на икономиката и финансите. Спрени са проекти за повече от 5-6 милиарда лева, които пари са прибрани и набутани в проекти с незнайна ефективност, контролирани единствено от двамата мафиоти. Когато новите министри влязат в кабинетите си и погледнат сметките на ведомствата си ще получат удар от ужас! Стигна се до там министъра и зам. мин. на здравеопазването да спрат строежа на Националната Детска Болница за да приберат оставените от предишното превителство стотина милиона и в най-скоро време другите двамата бандити ще им намерят мястото, а следващите министри ще се чудят как да продължат финансирането на тая необходима болница.

 35. Dimitrinka Dimitrova

  Спасибо! Очень понравилось.

 36. Lozko Vodenicharov

  Toja kovic e Biznes da napalni kasichkite na njakoi ,mnogo hora,koito iskat da upravljavat sveta.

 37. Lozko Vodenicharov

  Putko kakvi vaksini a 3 to kad obrazovanie si

 38. Lozko Vodenicharov

  Bravo dozente savrementa inkvizizija islands unischtoji chovechestoto.

 39. Lozko Vodenicharov

  Samo bog I negovija sin ISUS me pazjat.As sam na66 godininischto ne me hvaschta.

 40. Lozko Vodenicharov

  Vaksinite polzvat horata kato opitni zaicheta darta k,,co.koiti plaschta

 41. Валентин В

  Тия тримата лаладжий,хвани единия,удари другия.

 42. Иван Ганчев

  Ама Пенкееее, наистина ли си толкова неинтелигентна или нас ни смяташ за тъпи? бТВ един съвет, този водещ има нужда от смяна!

 43. Rosen Todorov

  "О, времена нелепи да, ни водят глухи и слепи"!- Радой Ралин.

 44. t c

  Хайде стига сте лъгали! Ваксините били абсолютно безопасни. Защо не казвате за увредените и убитите от тях! В крайна сметка, който го е страх от грип, да ходи да се ваксинира, спрете да тероризирате останалите.

 45. Ginka Hristova

  Те нямат нужният талант за управление!

 46. Gerry Gerry

  Обръча в цирка е от клип на Агилера, другото е от клипове на Бритни.

 47. Румито Костова- МАХА ЛАКШМИ

  РОБИ НЕВЕЖИ СТЕ СИТЕ НА ПАРИТЕ И ЛЪЖАТА-СЛУГИ НА ДЕМОНИТЕ*****БОЖИ СЪД ПРЕД НАРОДА НА ВСИЧКИ БИВШИ И СЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ- ПИШМАН ОЛИГАРСИ, ЦЯЛАТА БГ АДМИНИСТРАЦИЯ/ВКЛЮЧАЯ И ВАС ПО СТУДИЯТА-СЪУЧАСТНИЦИТЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ-СХЕМИТЕ ДЯВОЛСКИ/ И КЛЕТКА ДО ЖИВОТ***ДА СЕ ПОМНИ И ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ Е БОГ ТВОРЕЦА-БАЩА ИМ !!! ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ПО ЗАКОНА НА ХЕРМЕС ТРИСМЕГИСТ !!! АУМЕН !!!

 48. Ultor FM

  SOOOOOOOOOO TRUE!!!1!1!1!!1

 49. Deyan Prodanov

  Затвор за боклука и смърт за помияра

 50. Ivan Tochev

  Прав е Слави, със стари ку*ви нов бърдак не може да се направи! Вие (тримата) просто губите нишката. С преоблечени така трябва!

 51. Sunny Hypo

  Уникален!

 52. Concordia Festival for Contemporary Music and Art

  Браво на трите експерта за визията, проникновения анализ, интелигентносста и прозорливостта!Водещата преведе интервюто е умение и съпричастност по темата!

 53. alex9964

  Тулупчко , смешник дойде и твоя край

 54. Go Shu

  ИТН се държат като Фашисти. Радев - като болшевик. Ясно е какво ни готвят. Само Борисов е спасението от тия безбожници и майцепродавци.

 55. Оги Историята

  5:52 тя ...... ли му пипа ?

 56. Румито Костова- МАХА ЛАКШМИ

  АЛООООО,РОБИ НА ЛЪЖИТЕ И ПАРИТЕ,СЛУГИ НА ДЕМОНИ*****БОЖИ СЪД ПРЕД НАРОДА НА ВСИЧКИ БИВШИ И СЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ- ПИШМАН ОЛИГАРСИ, ЦЯЛАТА БГ АДМИНИСТРАЦИЯ/ВКЛЮЧАЯ И ВАС ПО СТУДИЯТА-СЪУЧАСТНИЦИТЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ-СХЕМИТЕ ДЯВОЛСКИ/ И КЛЕТКА ДО ЖИВОТ***ДА СЕ ПОМНИ И ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ Е БОГ ТВОРЕЦА-БАЩА ИМ !!! ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ПО ЗАКОНА НА ХЕРМЕС ТРИСМЕГИСТ !!! АУМЕН !!!

 57. Dimitar Tashev

  Водещия е мърша

 58. Elena Peneva

  Лудите да скачат през балкона..а не да хвърлят кучетата...Изруди!

 59. Dimi Iwanow

  Не знам по-каква причина ,но общият тон на интриганството е обединяващото звено в тази група , дано да са поканени случайно. Това са платени протежета на БСП и на герб, г-а Велева и г-н Харалан Александров , младока само приглася на общият тон колкото да не се отличава защото най вероятно няма собствено мнение. Липсва му най важното опит и знание.

  1. nyamago

   "Дано да са поканени случайно..." - НЕ СА. Няма нищо случайно в дълбоко замисления сценарий на тая медия (и редица други). Сценарий, писан не от тези медии, а някъде на дълбока сянка в Задкулисието. Няма съмнения, че НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО в тая настървена кампания с отровна пяна на устата срещу някаква неудобна за тях група и потенциалните ѝ поддръжници.

 60. Ивайло Христов

  Тея футболни фенове яко им се реве за здрави юмруци от неФенове на футбола...писна ми на к*ра от тея...

 61. Ventsislav Nikolov

  Билката е "Реза" жлъчни камъни от тревопасни

 62. Ventsislav Nikolov

  Айде юруш на прахчетата, да има за кюфтета човека..

 63. Rosen Todorov

  За повече информация виж Доклада на Ашер Гиценберг от Базел, Швейцария от 31.08.1897 г.

 64. Todor Dorev

  Тези гости са много чалнати Толковаса некомпетентни .

 65. Peter Petrov

  Този Харалан как си измисли тази професия?

 66. Bonka Gatova

  Бтв са дъното. Канят си гости които пеят в един глас и нама конфронтация, а си пригласят само да плюят.

  1. nyamago

   Точно! Очевадно и противно ☹

 67. HRISTO HRISTOV

  Бях неутрален ,без определен избор, но в последните събития ИТН(слави) започват да ме печелят...Ще има нови избори, и ИТН ще си вдигне гласовете,а ДБ ще изпаднат...

  1. Cicy Clear

   @MFC LG Ами с какво друго може да го привлече? Знаете приказката за краставите магарета. Вероятно и страда от кокоша слепота, защото не виждал по-достойни. Не искам да споменавам напусто името божие, обаче се налага.

  2. MFC LG

   И с какво те спечели чалгаря, с простотията си?

  3. HRISTO HRISTOV

   @Go Shu Е,фашизъм е нещо друго. Не ги защитавам,не съм им фен,но при липса на по-добър избор....

  4. Go Shu

   @HRISTO HRISTOV Ми за сега показват фашизъм. Не знам...

  5. HRISTO HRISTOV

   @Cicy Clear Виждам,че си интелигентна,добре възпитана и толерантна към всяко мнение ,различно от твоето.Можеш да се гордееш със себе си.Поздравления! Мнението на човек,взел nickname на любимата си котка и идентифициращо се с нейния образ,,е от изключителна важност за мен! П.С.Ако не знаеш значението на някои от думите ,които използвам, ще ти ги обясня.😀

 68. Krasimir Stratiev

  Велева е политически "подготвена",защото вижда всичко в черно !👎

 69. Krasimir Stratiev

  Има ли такава държава където бъдещият премиер трябва да си показва дипломите ? Българите в чужбина дадоха победата на Слави , но те са умни и критични и бързо се преориентират .т.е.Слави ,това ти е последния шанс ! 🤕

  1. Go Shu

   Какви Българи в чужбина бе... в чужбина гласуваха ПО-МАЛКО ХОРА от предните избори - 140 000. Хахахахахахахахах Всичкото е парлама, с машините на Сорос и Козяк 16.

  2. Neli Petkova

   @Dimitar Mitev Няма нужда К. Петков да се обяснява на интриганти и манипулатори. Унизително е. Който разбрал, разбрал. Вижда се с просто око кой, кой е...

  3. Dimitar Mitev

   Аз ще му дам още един шанс.... господинът си показа дипломите единствено заради платените журналисти които не спират да пишат глупости.

 70. Лили Томова Фотограф

  Абсолютни боклуци!😬 👽 👑

 71. Zdravka Kostadinova

  Да това характерно за тяхната зодия , Слави Трифонов не става да оправи България и за народа

 72. Спас Тодоров

  Тоя да проф.да отиде на селото си Да раб.на нивата си

 73. Zdravka Kostadinova

  Не ставаш Слави

 74. Azz Yyy

  Разграден двор

 75. Pepi Lipcheva

  Ами като всичко е догадки- КАКВО ЩЕ ИЗКОЧИ ОТ ЦИЛИНДЪРА НА КЛОУНА - води до подхвърляния от всички посоки! Трифонов има възможност - ОК! НО АКО СЕ ИЗДЪНИ С ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО НЕ ПРОДЪЛЖИ ПЪТЯ НА ПРОМЯНАТА, КОЯТО СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТРАСИРА - ЩЕ ИМА ТАКЪВ БУНТОВЕН НАРОД, КОЙТО НЕ СА ВИЖДАЛИ - НИТО ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ- 30 ГОДИНИ!!!

 76. Cecka Angelova

  Госпожа Валерия, вие сте тази която настройвате, против ИТН...

  1. Гоце Делчев

   Што очекувате од бившата љубовница на најконтраверзниот бугарски политичар за сите години на демократската транзиција АМЕД ДОГАН( поранешниот социалистички филозоф МЕДИ ДОГАНОВ)

  2. Go Shu

   Е то е нормално... само нискочистотни анти-хора могат да харесват учиндолския пущиняк.