След пет вълнуващи издания, които го утвърдиха като телевизионен формат без аналог в българския ефир, шоуто „Като две капки вода” се завръща с много нови предизвикателства към звездните участници. В шести сезон зрителите ще видят някои от най-известните актьори и изпълнители от родната сцена.

 • 2
 • 72 103 158

Коментари

 1. Данаил Термарезов

  ... Невероятна...

 2. Свилена свили

  💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

 3. Свилена свили

  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 4. Iva Zarcheva

  Софи беше супер. Много ми хареса.

 5. samonarodnamuzika

  Това е отвратително... Сашо Роман на клипа на тази песен е бил много красив мъж, никога не е изглеждал като глиган. Никога не е имал и този креслив и чалгарски маниер на пеене... Сашо Роман никога не е бил "ромски" певец, никога не е пял чалга и винаги е бил стойностен изпълнител. Това е пълна гавра с него.

 6. PadNna

  Много хора като мен знаят тази песен от WoW ... само някои ще разберат :D

 7. Лъчезар Байрактаров

  Гру

 8. Aleksandar Vasilev

  Няма безгрешни хора, но Бог не е дошъл да ни осъди, а да спаси.. Важно е човек да се осъзнае и покае на време и коя вечност ще го посрещне е от изключително огромно значение. Новият ден е даден на човек, за да се осъзнае, от Бога с милост търпение и Любов! Имайте предвид, че утрешниятден, не е обещан на, никого от нас, за това трябва да сме мъдри, и не само в нужда да търсим Бога. Каквото и да си извършил, ако се разкаеш -покаеш, всеки път след даден грях и искаш прошка от сърце Бог е Верен да ти прости, не забравяй. Няма безгрешни хора, сами по-човешки, няма как да се справим с плътските желания, но с вяра, четенето на Библията и молитва няма невъзможно с Бога - Исуса Христа. Бог не е Дошъл да ни осъди , но да спаси света и, всеки един, който повярва, в сърцето си, че Исус Христос е Божият Син, и е Възкръснал от смъртта на третия ден след това, като го изрече и приеме за спасител... Да се покръстиш, водно кръщение в църквата евангелска църква, там е истината! И да приемеш Христос за свой личен Спасител. Там е истината защото само там се говори за Божието Слово така, както трябва и повече изпълнява... Само, ако повярваш ще разбереш, че това е истината. И това е повече от прекрасно, ако повярваш, но да знаеш, че не само вярата ще спаси човек! И порнографияне трябва да се "консумираме", защото извън брачно, ако човекът се самозадоволява си е грях! Не трябва да гледаш други, и да взимаш пример, че другите хора така правят. Гледай себе си, и Бога. Скоро Господа, ще унищожи Сатана, и зло не ще има вече! Не, трябва да се кланяме на икони също така, да не си правим изображения и кумири, да не им се кланяме и служим е писано в Божието Слово - Библията, което е истина, защото за Бога няма невъзможно и не случайно се нарича така, а и, ако не беше истинно отдавна да беше отпаднала от власт, Библията.. Не разбирам, само защо свещениците в православните църкви подвеждат народа след, като знаят, че не трябва да се кланят ! Няма безгрешни хора и Исус Христос не е дошъл да осъди света, но за да ни спаси, дано се осъзнае всеки навреме и покае, а и затова Бог е Добър към нас и ни търпи, показва милост и Любов за може да се приведем, към покаяние. Да знаеш също така, че Сатана умело прикрива истината от тези, които не вървят по-Божия път.. Също да имаш предвид, че е необходимо за теб да спиш 7 или 8 часа поне в денонощието за да се чувстваш добре, нормално и адекватно и да спиш,по-едно и също време. И последното от мен, което ти пиша е, за това, че които угаждат прекалено на стомаха си, няма да видят Божието Царство.

 9. Stoian Kolov

  Милица ми по скоро ми прилича на главния герой в Аз проклетника 🤣🤣🤣🤣🤣🤣и този сезон е УНИКАЛНО ТЪП

 10. Venelin Hristov

  Сър сър, сър Стенли Ройс

 11. Цветелина Митева

  Това беше многоооо яко!!🤣🤣🤣

 12. Нещо TV

  Издислав

 13. Diana Danchova

  Изкефи ме Софи Маринова кво е казала на Маги 😆😅🤣🤣🤣🤣

 14. Виктор Костов

  Имате грешка. Шушана не е от Бат Милко, а от Наско МЕНТАТА.

 15. Виктория Тодорова

  Много зле, мнооого.😀 Пълна подигравка, а и не знам някъде в клипа на Камелия да се мятат салфетки. Леле, а това викане и крякане... Не става просто, много е далеч от Камелия!😀

 16. Nikito Sumnitelnia

  ➡️Неутразимо⬅️ Изпъл❌нение👏 Възнаграждение

 17. Radi Tupalkata

  Браво идеална

 18. недялка чолакова

  Браво Поли приличаш много на Камелия браво и на гримъорите страшно много харесвам песента на Камелия браво и на Камелия и нейната песен ,,Луда по тебе,,. Луда по тебе ще си остана дори да бъда жива рана!

 19. Find the truth!

  Защо Фънки е толкова груб с хората? Плащат ли му, или просто си е такъв?! Нямам думи. Къци е един симпатичен човек и талантлив!

 20. georgi aladzhov

  bgclip.info/run/qattZK6pln-nrX4/video

 21. магдалена Андреева

  Много хубаво пеш

 22. Иван Смирненски

  Гадно е, че такова прекрасно изпълнение получава най-малко гледания...

 23. Gergana Mladenova

  Всеки ден го гледам

 24. Gergana Mladenova

  Много яка песен😀😀😀

 25. Kristian Filipov

  Браааааааааааааааввооооооооооо

 26. Martin Slavchev

  3:39 Дельо ме изкефи, беше много добър в публиката!

 27. Биляна Димитрова

  фънки пасти да ядеш пред азис

 28. Ивайло Иванов

  Айде сега кажете, че не е нагласено това, че точно на Фики му се падна Is this love?!

 29. Златка Димитрова

  Прекрасно испалнение

 30. Martin S.

  Milica go izpq po-dobre

 31. Павлин Стефанов

  Изпълнението на Рафи на мен лично ми хареса повече от оригинала. Страхотен. Браво!!!!!!!!!

 32. Cucunger 2.0

  Не е турук турук, а тунак тунак казано много бързо с акцент

 33. Ralitsa Sapundzhieva

  Това беше велико!

 34. Yassen Georgiev

  Направо повярвах, че е Камелия! Браво, Поли!

 35. Соня Димитрова

  🤩🤩🤩🤩

 36. Никола Минчев

  Не мога да разбера тоя нов стил, дето ей такива пиУенца се правят, че пеят, както и тея същите, които си мислят, че текстовете им съдържат наистина смислени думи и изрази, върху които може човек да изкара часове в размисли. До колкото до Димо: човека изказа мнение. Тва, че хора като Азис не търпят изказвания, извън написаното им в сценария, показва колко прости са. Азис не може да пее всичко и нищо, че съм истински фен, го съветвам да пее своите песни. За мен истинските певци в този формат са Фики, Софи и Рафи, евала им правя.

 37. Ивета Стефанова

  Много по-добре от оригинала

 38. Alexander Georgiev

  Смешник

  1. Victor Grigorov

   Си ти ;)

 39. Marina Mincheva

  Знаете ли, че се пее, че за нищо не съжалява. А Едит Пяв всъщност е била доста зъл човек. Убила е детето си, което е било на няколко дни и не го е искала. Оставила го е в стаичката, където е живяла и от глад, жажда и пневмония е умряло!

  1. KasSandRa BeauPre

   @꧁Fire Girl꧂ и най интересното е, че се коментира за някой без да се има и грам представа за живота му и никой не подготвен да обори фактите след това 😁😁😁😁

  2. ꧁Fire Girl꧂

   @KasSandRa BeauPre напълно съгласна

  3. KasSandRa BeauPre

   Къде го прочетохте това??? Дъщерята на Едит Пиаф е починала на две-годишна възраст, а не на няколко дена, и самата Едит се е грижила за дъщеря си доколкото може и е страдала след смъртта на единственото си дете...и то е умряло в болницата, където са се борили докторите за живота му, а не в стаята, в която е живяла! И детето е починало от менингит, вземете малко попрочетете и се образовайте, преди да коментирате! "Пяв" няма такава певица, има Пиаф, и това е прякор, на френски означава врабче, защото е била малка,но с голям глас. Като не познаваме даден човек, не сме живели в неговото време и не сме били свидетели на неговото житие и битие, не коментираме,нали така? ;)

 40. WarDogyDog

  Каквото и да говорим, Васко е един, ама и Шакира е Една единствена. Нищо общо откъм вокали, но то кой може да я имитира нея.... Все пак браво за старанието.

 41. Светослав алексиев

  Обожавам го това момче винаги усмихнат универсален от всякаде браво РАФИ.

 42. Борислава Здравкова

  Аз съм Боби Поли ти си уникална

 43. Siana Racheva

  Браво софи

 44. Siana Racheva

  Браво браво Рафи

 45. Desislava Radeva

  Деси

 46. Bojidara Venkova

  Искам да участвам в като две капки вода

 47. Кирил Карабелов

  Уау избухна 💣

 48. Теодора Григорова

  Страхотен! Браво!

 49. M m Right Now

  Ей тва е. Рафи обира най-интересните образи общо взето. Пък и доста се старае. Научил е текста на хинди/пунджаби. Слушах парчето, едно към едно. Ее, не може да пее като индиеца, но се доближи максимално до образа.

 50. M m Right Now

  Най-доброто вокално изпълнение на Софи до момента в това шоу! Изключваме индийската песен, тъй като беше твърде лесно за нея.

 51. M m Right Now

  Охх! Фики много се старае, но лично тук изобщо не се справи толкова добре. Даже преиграваше доста и гласа му не беше както би трябвало да звучи. Очевидно бутане на някои участници.

 52. M m Right Now

  Милица беше много подценена, лично тук. Страшен образ! Актьорска игра и глас! Трябваше тя и Рафи да са с повече точки от Фики. Там преиграха. Фики не се справи толкова добре.

  1. Speed Stacking Master 12

   @Georgi Dobrev в като две капки вода е важна имитацията, а не пеенето.

  2. Georgi Dobrev

   абсолютно; доста надценяват фики

 53. M m Right Now

  Най-много добри парчета им избраха в този бутон на късмета според мен. Хората, които казват, че е от панти века нямат вкус за класики. Какво искате? Сузанита? Батко ви Джорджано ще бъде имитиран по някое време, гледайте си сеирите, ако това ви е музика.

 54. M m Right Now

  Дори на Азис му писнаха женските образи. Щом каза, че иска вече да е мъж. 🤣 Хайде, давайте му повече мъжки образи де.

 55. Veselin Stoyanov

  Много си голям Рафи

 56. Diana Cirkova

  Ужас

 57. Miraculous Reactions Bulgaria

  ТИТА ПОМАГАЙ УЖАСП😂😂😂🤣👅😅😅😅😅

 58. Ivan Boychev

  Риск печели,риск губи, просто такъв му беше късмета на Къци,изтегли късата клечка ама иначе браво за изпълнението!

 59. Ivan Boychev

  Алелуя Азис Евала Васко!

 60. Ivan Boychev

  Много добре евала!

 61. Martina Georgieva

  Това е най-хубавото изпълнение-и цялостна имитация-на Фики-имитирайки Дони-според мен-изобщо-в-"Капките"!!!❤☺💥

 62. Martina Georgieva

  Много яко се получи-имитацията на Рафи-на-Слави!!!Беше-неповторимо шоу!!!❤☺💥

 63. Ivan Boychev

  Много добре много близо беше до оригинала и гласа на Тина Търнър.Да е жива и здрава вече е на 81 години и дано да продължи да пее още дълги години!

 64. didivladimirova

  Просто ужасно

 65. Златка Димитрова

  Браво оо

 66. Emma Potts

  най най добрата безспорно!

 67. Mariq09

  😅😅

 68. Lyubka Krumova

  Фънки има ли супер хит.

 69. Aleksandar Savov

  На живо ли пее

  1. E I

   Да

 70. Milka Zvezdova

  Венета Гинев

 71. Milka Zvezdova

  Лупа за гого

 72. drmruskov

  Боби Елвиса.

 73. Cveti Cvetcov

  Фънки ме дразни

 74. Момчил Иванов

  Veliko!

 75. lozko lozev

  Защо не походи малко на уроци!?Да имаш глас и да пееш фалшиво е непростимо!Как така никой не и каза,че пее фалшиво!?Почти винаги е фалшива.

  1. Любомир

   Фалшива?

 76. Vasil Tamanov

  Нищо общо с Фреди. Просто Софи с мустак и кофти прическа...

 77. Nayden Koynarev

  Трябваше да спечели тя само какъв глас

 78. Миро Кирилов

  Чудно ми е как на Рафи винаги му се падат интересни образи? Доста странно. 🤔

  1. Denny Kolev

   @Sandithemage когато беше вечерта с българските песни на бутона видях да се въртят Taylor Swift, Dua Lipa, Miley Cyrus, The Weeknd и още световно известни изпълнители, но видиш ли всеки изтегли български образ. Мисълта ми е, че когато трябваше да изтеглят само български звезди, на бутона видях и световно известни. Странно е, нали?

  2. Sandithemage

   @Йоан Иванов Логистика? :D Както и да е...Аз лично никога не съм вярвал, че нещата се въртят и видиш ли на случаен принцип им се падат изпълнителите...

  3. Елена Станчева

   @Йоан Иванов Абсолютно!

  4. Йоан Иванов

   Едва ли продуцентите на предаване с изключително сложна логистика биха оставили то да се определя от случайността :)

  5. Елена Станчева

   Точно и аз си го мислех. И забелязахте ли, че му се е падало само един женски образ. А, други участници вече имат по 4 от противоположния пол. И изобщо не броим Сборна Формация, която я имитираше от вкъщи без грим. И как точно така 7 образа му се паднаха, когато беше под карантина. Колко по-трудно щеше да е на сцена, всеки образ да се записва предварително и да го гримират 1000 пъти. Странно, хъм?

 79. Savina-Mary Petrova

  Моята Кралица