По права линия актъорът и кино деец Китодар Тодоров произлиза от големия дворянски род Тодорови, водещ началото си от Ратмир, загинал през 1268 г.
Завършил е факултета по военна медицина към НАТФИЗ през 1959 г. В писмо до Ойлер от 1962 г. Тодоров пише: „Всички промени в природата са такива, че колкото е взето от едно тяло, толкова е добавено към друго. Така, ако количеството смисъл намалява в един скеч, то се увеличава в друг."
Според Тодоров, нищо не ни вдъхва увереност, че утре наистина ще имаме време да направим онова, което можем да направим днес и поради това трябва да играем сега и то по такъв начин, сякаш изразяваме целия смисъл на живота си.
За голямото кино го открива Дучо Мундров. Същинският му пробив обаче идва с филма "Птици и хрътки", където Тодоров изиграва всички птици и четири от хрътките. От тогава Китодар е безусловен любимец на вече седмо поколение българи.
Приятно гледане!

 • 30
 • 7 226 218
2+2=5

2+2=5

Коментари

 1. Stan longqua

  за тези, които са объркани, не, американсия му колега не е супермен ;D

 2. Antoaneta Langurova

  Уважение! Изгответе продукция, моля за разделния боклук. Значи, клошарят събира незаконно пластмаса и стъкло за да оцелява, обаче Ст Община няма ресурс да ги събира и рециклира. Ст.община има контейнери за раздела смет. Усвоява парите от опразнените контейнери. "Храни" нещастниците с отпадъка, който на практика си го плащаме пак

 3. Fani Mazakura

  Току що описа как работи политическата система в цял свят :D

 4. Dustfingaz

  Невероятно

 5. Tsanko

  Ти си роден да изиграеш жокера

 6. Vass Mitefff

  Кратка версия на "Фермата на животните" за българи :)

 7. FireSwordl

  Да си признаят всички, които увеличиха звука за да чуят последните думи в диалога :-D

 8. S S

  Тези знямения: "Много обича да кара автомобил простотията, да изпревари, да надуе клаксон..., на простотията окото не и мига, ще те прегази, и даже няма да те забележи" - го срещам всеки ден, всеки час, навсякъде...

 9. S S

  Китодар трябва да бъде опазен на всяка цена. Той е основен свидетел по делото българският народ срещу червената организация Ламя, която си разпредели заека, а остави само пилешко на народа да яде.

 10. S S

  Организацията дава вътрешната информация за най-евтиния заек който дава най-много приходи. От 1 лев на 1 милион. За едни самолетите, за други заводите, за трети банките. А в днешно време за едни магистралите, за други обществените поръчки, за трети заемите от ББР. А пък скоро, за едни ще има заводи за електрически автомобили, за други ще има дигитализация, за трети супер компютър. Тя организацията цветовете си смени на 5 или 6, но нрава не. За народа заек няма, само замразен в билата и там другия немски "кореком".

 11. S S

  Трябва цели поколения да поживеят и да се обучат в чужбината, най-далече от тези варварски нрави които има тука. За да може като се връщат, да идват от най-далече и най-различни от всякога. Тогава те ще променят...

 12. A$AP 6'7 Youngblack Trap

  Ayee man, Kito, golqm si Bro, pozdravi, 💯🔥💪

 13. Angel L. P.

  😂🤣😂🤣😂😂🤣😂

 14. Arlina Antonova

  The lunatic is in my head...

 15. Pinchfire

  Браво! Най-доброто клипче от началото на новия сезон!

 16. veselin dremjief

  Много мързеливо от страна на екипа 2 : 27 минути само, от които 45 секунди бяха рекламки на най-скапаните врати и кредитите накрая. Срамно е някак.

 17. ss31111

  не е сигурно, че сме по-добре от С Корея

 18. Denislav Yantrov

  Да сравняваш с лошото е добре, помага ти да не бъдеш неблагодарник и да цениш каквото имаш. Злоупотребата с тази методика, да се отвлича вниманието на хората от некачественото и псевдо управление и да се насочва към малкото, което държавните лапачи все още не са взели, с цел да бъдем "благодарни", е долно, подло и нагло.

 19. Anton R. Georgiev

  (: (: (:

 20. Shane Diesel

  Браво Вдигнах си самочувствието

 21. Rangel Georgiev

  Велик!

 22. T M

  Малко Саут Парк, ама пак добре, евалата

 23. Iliyan Yordanov

  😂Страшни сте

 24. Cvetan Angelov

  И това видео е преди 6 години, и аз не съм в България.

 25. Nikolay Gavrilov

  Интересен факт : всички хора с различни разновидности на антисоциално личностно разстройство (психопати, социопати, нарциси, пасивно-агресивни, други и дори смесица) имат 10-20 пъти по-голям риск от умрат от насилствена смърт.

 26. Георги Дамянов

  Убийствена сатира. Китодар и екипът му са гениални и всеки клип е все по- добър. Велики

 27. Sando 1990

  🤣🤣🤣

 28. Borislav Kolev

  28 тупана гледали клипа работят в "институциите".

 29. Delcho Slavov

  Защо на 1:11 Кито е с бяла риза?

 30. MAG BULGARIA

  НТВ ,50% Как ще мрем от ковид и новите цени на газ,ток и вода и 50% колко прекрасен е живота в рекламите и на елита🤩

 31. Добо

  Силен край...

 32. stanimir draganov

  Wechat China local Facebook!!!!

 33. Деян Илиев

  Уникално!

 34. Кирил Йорданов

  >3:23<Алоо операторчето дай си бележника. 1ца за подсказване!Седни си.

 35. Music Forever

  Изглежда България е едно неповторимо място във вселената :)

 36. Кирил Йорданов

  Мамицата ви финландска..

 37. Vasil Stanev

  Напълно е възможно цял народ да си направи масова самохипноза, че е "най-зле", точно както една красива жена може да си въобрази, че е непоправимо грозна. После прави така, че да ѝ се сбъдне - избира си неподходящи партньори, занемарява си външния вид, и ето, видите ли, да покаже на всички, че била права. Но всъщност всичко е било фантазии. Ние сме си нормален европейски народ, просто няма как по цял ден да се дъвчат наргилета и пият бири и да имаме икономика, която да ни издърпа, толкуз! Или масово да се правят менти капели и толерантно да пиеме всеки път студената вода. Много по-лесно е да се спекулира на три ракии за великата конспирация против нас, това ильоменатите, евреите, зелените човечета, великите сили, Хитлер кво направил Сталин кво направил. Но всъщност конспирация няма , сами си го правим.

 38. Deantonio Banderas

  Фейк патриотизмът българската природа е наи хубавата природа в света ние сме най добри в света ама все сме прецакани хахахахаха

 39. Georgi Dinkov

  Само на мен ли ми прави впечатление, че това момиче има ааадски дълги пръсти на ръцете....

 40. ARE!

  велико

 41. Git Gud

  Дамата има страшно красиви сини очи :))))))))))

 42. Mitko75

  Само 2 минути ли? ;(

 43. Sabin Dimitrov

  Ами вдигна ми се самочувствието :D

 44. Юнал Йосифов

  Любимият ми епизод! Изключителен много брутален хумор събран в тези 8 мин.

 45. Ivailo Asparuhov

  Минефастации обожаваме... 🤣

 46. Fabulous 808

  tazi jena ima strashno dulgi prusti

 47. Dimitar Dimitrov

  Невероятен, надявам се милиони българи да гледат твоите видеа и не само да слушат а и да чуват!Успехи

 48. Kiril Doichinov

  Е сега вече съм спокоен... ние определено не сме толкова зле колкото си мислех, имало и по лошо.

 49. Ivelin Dimitrov

  Винаги съм се чудел какво си говорят новинарите след предаването и сега вече знам. Благодаря!

 50. edcvgftyu tgbhuji

  Los Angeles Commentator: Falun Gong Improves the Image of Chinese Zheng Cunzhu, Vice Chairman of the Democracy Party of China, spoke at a rally in Los Angeles. Zheng Cunzhu, Vice Chairman of the Democracy Party of China, said that Falun Gong practitioners have high moral values and are respectful. Having attended Falun Gong practitioners’ events previously, he considered such gatherings very positive and righteous. As a commentator who immigrated to the U.S. 40 years ago, Zheng said that Chinese people often seem agitated, tired, and do not follow the social order. He has not observed this in Falun Gong practitioners. “Falun Gong has improved the image of Chinese people,” he remarked. Zheng considers the suppression of Falun Gong, and the CCP’s atrocities, beyond imagination. “The persecution of Falun Gong by the CCP has no bottom line. Take organ harvesting as an example; it is not something any normal human being would do.”

 51. Vladimir Ivanov

  Напомня ми за една моя позната, която при всеки коментар колко преебана ни е държавата, политиката и живота казва: "Да не мислиш, че и в САЩ/Китай/Франция/Туркменистан не се случват подобни, че и по-лоши неща?"

  1. Pinchfire

   Държавата ни е "преебана", докато не отидеш в по-преебана. Просто българинът се позамогна, пообиколи света и изискванията му се качиха. По време на СОЦ-а сякаш някой е знаел какво е в чужбината...

 52. Delyan Vasilev

  Защо на едната новина китодар е с Бяла риза?

 53. Александър Кирилов

  Ламьо ламьо, народ български 😂😥😂😥🙃

 54. Werner Heisenberg

  Много тъпо ми стана за Конго...бахти мизерията !

 55. Mika Tabakova

  Голяма кретения 😂!

 56. xtazy

  В Китай няма фейсбук и ютюб, но пък тези социални мрежи цензурират неудобните истини

 57. Николай Велчев

  Тази ризка беше изпрана с Первол :D

 58. Yavor Pavlov

  Какво долавяте от диалога в края? "Искаш ли да ходим утре на кафе" "Утре съм на манкюр"... след това?

 59. GG

  За Танзания нищо не казахте? 🤣🤣🤣🤣

 60. Кристиян Атанасов

  that shirt change at 1:10 :D

 61. rly bruh [Naso]

  az ne gleam na men da mee doure, gleem na drugee da mu e zle.. brao ye kaltaci

 62. Channel for movie scenes

  😂😂😂😂

 63. zucktozawl

  кристина е много красива <3

 64. H. MARINOV

  Точно сега се прибрах от прожекция на "Като за последно..."

 65. Paffy Paffs

  Хубаво видео, като изключим някои неточности (да не ги наричам по друг начин)... А иначе, докато българина мисли по начина "поне не сме като в..." и "В Румъния/Гърция/Германия/САЩ е така, а у нас иначе..." няма да стигне никоя от тези държави! "България има свой път и ние ще се ръководим само от него!" - Генерал Христо Луков! Българският Национален въпрос не само е забравен, а дори изместен в посока Гейропа и ЕСССР! Вече БЪЛГАРСКИ инетереси няма, важно е потупването по рамото от западняците, да дадат някое евро, пък какво ще загуби България и българина - няма никакво значение! За управляващи имаме пълни идиоти и слуги на чужди интереси, позволяваме съществуването на партия, извършвала терористични актове срещу България, позволяваме западняшки разврат и изкривени ценности... И за какво? За оня, обещания "по-добър живот"? Разликата между България със СССР и Варшавския договор и България с ЕС и НАТО е, че едните имаха интерес от силна и развиваща се България, другите нямат! Вече нямате армия, ред и дисциплина, нямате заводи, вместо да отглеждате зеленчуци - ходите да ги берете в чужди държави! Забраниха ви дори ракия да варите, вместо да се пенсионирате на 55 и 60 години - сега работите до гроб! Но пък.. хей - имате си 60 пола, гей паради, стари американо-английски военни возила, по няколко кредита и да не забравя - "по-добър живот"! Оу, и едни картинки на самолети за няколко милиарда! Както казах по-горе "България има свой път и ние ще се ръководим само от него!" - това май генерал Луков го е казал за унгарците, руснаците, сърбите, американците и т.н.

 66. Lifewaytravel

  Кито, цар на самоиронията 😃

 67. Владимир Арнаудов

  Ей, Кито! Кога смени ризата толкова бързо :) :)

 68. Totenkopf Grgdfhb

  в България няма ковид ограничения и задължителни ваксини ;)

 69. big man

  mnogo dobre

 70. To Tu

  И Президентът сере говна, ама ейси!

 71. 1.8 T

  Силно

 72. Александра Иванова

  Русия има собствен интернет и собствен ''фейсбук'' наречен ''вконтакте'' Китай май също имат собствени. Пиша го по повод на един коментар по от долу. Вижте как хората вече залагат на собствени неща в най-вжните сфери и така не са по влиянието на сащ. Давам пример аз съм на 15 и съм от семейство на заклети комунисти и моите дядовци са били военен цял живот а другия ми дядо в полицията или тогава милиция и са ме възпитавали в патриотизъм и такива неща. И аз пишех във фейс против сащ и забелязах че в профила ми е влизано от други устройства и ип, като ги проверих в нета се оказаха май от сащ поне така изписа с помоща на един мой съученик който уж има познания от компютри от тогава имам сериозни подозрения , че Цру са ми следили постовете, защото те чрез предатели тук следят всичко на всички нормални хора не си мислете, че е шега и че това не се случва, защото уж сме неизвестни и нямаме милиарди, напротив - случва се. От тогава не ползвам фейсбук , а вк. От тогава цру не са ме следили! Спокойно си защитавам тезите и плюя по сащ, само трябва да спра да ползвам тубата защото и тя е тяхна, но... Скоро ще е.

  1. Borislav Kolev

   @Александра Иванова Ти на 15 мислиш,че знаеш повече?Щото баба ти и дядо ти са ти казали така?Ми я изчакай още 20 години и тогава пак говори толкова смело и смешно!Будиш смях!!!Георги Жеков си пусни да гледаш комунизъм!!!Изтъркало се било за сев.корея,ами не, не се е,дай някой познат от там да си пишем?Русия имала свой интернет хахахахах кой го ползва????Що руснаците бягат в Сащ,а не обратното ,много са те промили!!!

  2. Totenkopf Grgdfhb

   @Александра Иванова ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ!

  3. Александра Иванова

   @A. Dam Това за северна корея се изтърка, но един смотан тъп капиталист освен заучени фрази друго няма какво да каже. Ти не си тоя който ще каже кой какво го чака ясно ли ти е? Или си заминавай за сащ или англия да им миеш чиниите гoвно робско такова цял живот ще бъде такова защото си продажник и нищо повече. Колкото до другия отговорил ми слушали сме ги и тези глупости за избитата ''интелигенция'' тогава е имало закони и всички предатели като вас са си получавали заслуженето, престъпници, убийци , предатели и днес смешните им насленици са им лепнали етикета ''интелигенция'' ама голяма ''интелигенция'' няма що затова държавата е била като блато и добре че истинските интелигенция тоест комунистите са простроили заводи, училища, казарми, язовири и всичко което се сетиш. Провалени съдби няма - една шепа престъпници които днес ги слушаме как лъжат и плюят ама аз да не съм глупава като вас ? Може да съм само на 15 но то като погледнеш тогава какво е било и какво е имало и сега какво е и какво има и ти става ясно. На кой да вярвам? На наркомани като вас които единствената ви цел е кафето, цигарата, тревата и сте безделници до няма на къде на 30 още с родителите си живеете или на семейството си, на очите си, на фактите! То всичко е от ясно по ясно. Отвори и виж на кое място сме били на Олимпиадите тогава а виж днес 1 медал златен няма дори някакви с 60 хил население взеха златен. Виж армията тогава виж сега! Виж разрушените заводи, виж язовирите кога са строени и днес прoстите сини недоносчета готовото не можете да стопанисвате, че всяко лято наводнени села. Виж колко сме изнасяли тогава виж сега с какво се храним. От там нататък каквото и да ми говориш както и да ми го овърташ пет пари не давам то фактите си говорят ясно мненията ви не ме вълнуват.

  4. Антонио Антонов

   @Александра Иванова, а казвали ли са ти, че почти всички революционерски родове, оцелели до 9 септември 1944г. са били избити повреме на червения терор? Отделно са избили цялата интелигенция на държавата. А за десетките, ако не стотици хиляди провалени съдби въобще да не говорим. Това ли ви е патриотизма, комунисти?

  5. A. Dam

   @Александра Иванова северна корея те чака с отворени обятия

 73. Uncle Charles

  Точно, кратко, ясно и съществено описва всичките неща, случващи се при нас и по света. Браво! Защо не озаглавихте клипа - "Петък 30-ти", "Когато няма добри новини", или пък "Страната не цъфнала и за утеха Светът не вързал"?

 74. V Krustev

  Парламентарна криза друг път, най-доброто правителство, което сме имали досега, че и служебно...

 75. si lafuyang

  Ще видим след още 10 години как ще намерят някой, който да е по-зле.

 76. yavor georgiev

  Ами да, сега се чувствам по-добре!

 77. Александър Евстатиев

  Четирима етиопци не са харесали видеото.

 78. Veselin Genov

  Нарича се варварство

 79. catonpillow

  Кито, в Китай всеки с VPN има свободен достъп до всичко и %-ят им брой на интернет потребители е по-висок от нашия така че сме назад и по този показател :)

  1. catonpillow

   @georgi gachev Херо ме разбра :)

  2. georgi gachev

   Тук никой не е писал на шльокавица :)

  3. catonpillow

   @BGclip Hero Да бе душо, 'гугнъл' съм го веке. Има точно два случая, единият се е занимавал с порнография, а другия е направил милиончета от продажба на нелегален софтуер. И двата случая въпросните 'медии' се опитват да ги изкарат че имат нещо общо с употребата на VPN, ама не им са се получили нещата. И гледай да пишеш на кирилица следващия път, шльокавицата не е много вървежна тук.

  4. Youtube Hero

   ​@catonpillow It is hard to give an example when BGclip is automatically deleting links to other websites. Stop arguing in bad faith and google "man arrested for using VPN in China." It is not that hard. You will find articles by authoritative sources that offer a tremendous amount of evidence confirming that China is cracking down on people who use VPN and similar software.

  5. catonpillow

   @si lafuyang Викам някакво примерче да дадеш, да не се окаже че говориш наизуст :)

 80. MrGeorgiev1 Georgiev

  Проверка на зрението 😉