Лице в лице: Кирил Петков за предложението за кабинет на Слави Трифонов

bTV Media Group

57 хил. показвания44

  Публикуван на преди 22 дни

  Коментари

  1. Maria Kirilova

   Този и другия са такива лъжци. То с такава реклама няма как да не ги харесаш😂😂😂

  2. Georgi Jivkov

   Истината е проста и тя е че Правителството на ГЕРБ и Патриотите с Премиер Бойко Борисов започна своят мандат преди 4 години с минимална пенсия от 150 лева и доста преди края на мандата я докара до 300 лева, т.е. 100% увеличение за един мандат, а миналата година пенсионерите почти година получаваха от същото Правителство още 50 лева добавка поради КОВИД кризата. Т.е. увеличението стана от 100% на 130% ! Сегашните, ако искат да направят поне това което направиха предишните "изчегъртани" ГЕРБ и Патриотите трябва да вдигнат минималната пенсия от 350 лв, каквато е реално тя в момента на поне 820 лева! Тогава ще се изравните с изчегъртаните!

  3. Georgi Jivkov

   Аз разправях ли ви, че тия от Службашкото правителство са бандити, некадърници и мошенници! Ето един път Джуджето Бибитко, който няма цедка си отвори устата и вече единият мошенник Асенчо от маалата загуби всички шансове за политическа кариера в България, а пък тая история за криминалната продажбата на "тоя код" на Държавата Китай ще му затръшне врата на ул."Козяк". То и Кирчо Папура е направо в киреча и е за съд, а Кацаров е такъв отвратителен мръсник, че е направо за трепане. Екологичния Дядка и Бабичката от "Регионалното..." са за лудницата, при д-р Гълъбова, а Рашков е толкова престъпна фигура че и трепането няма му измие греховете към закона, морала, народа и държавата. Странното за мене е мълчанието на ГЕРБ, които трябваше да използват тия реални и известни факти и да искат от трибуната на Парламента оставката на тоя и другите некадърници и бандити назначени от Зеления Чорап, точно защото са бандити!

  4. Anastasiya Dicheva

   Не знам дали г-жа Ризова сама подготвя въпросите си, но се излага. Sorry not sorry.

  5. Georgi Jivkov

   Тъпаци, тъй като не сте завършили в Харвард ще ви задам един лесен и елементарен въпрос ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!

  6. Ventsislav Stoyanov

   Адмирации, Петков! Ама, как да стане - "да се спрат кражбите" (0:45)??? Е, как да се осъществи? Административните "мишки" са навсякъде. Та, близо 30 г. "преход" не спря "властимащите", та ти и Василев ще успеете? 'Що ли пък не? - "избийте мишките"!. Политиката и възгледите ти са много, много правилни, но в момента си като Дон Кихот. ...но, "ред се гради с меч и сеч", а не само с приказки. (Хан Крум е моят кумир). Трябва да намерите конституционен начин да "изметете всички боклуци". Подкрепям те изцяло - за има няма 2-3 месеца служебното правителство направи много повече от предишното на Бойко-кратуната. Нужна е широка обществена подкрепа за хора като теб - алтруисти и "мъже на честта"! Бъди здрав!

  7. Toni Kostadinov

   Шпппп

  8. Vik Kiv

   Диалогичен, целенасочен, последователен, конструктивен, интелигентен и пълна противоположност на мутро-простаците в БГ политиката. Кирил Петков - премиер! "Трябва да сме фокусирани върху иновации и експорт". Най-после някой в две думи да събере най-важното. И разбира се, тоя грабеж досега празнично да бъде приключен с ефективни присъди. На който му звучи като утопия да погледне на север от нас какво се случи. И то не стана заради хора, които наричат борбата с корупцията "утопия" и не спряха докато не видяха виновните в затвора.

  9. Ivan Tsvetkov

   хорааа тоя е добър но мекеретата и цървулите тукашни нямат и представа той за какво говори

  10. Нина Аракелян

   Изключителен професионалист!Не помня скоро да е имало толкова харесван политик.Браво!

  11. Nick S

   Eto tozi chovek triabva da stane premier, a ne tozi tupak Boyko Borisov,kyha tikva,mytra, mafiot.

  12. Жанна Петрова

   Защо Кирил Петков го разбираме,когато говори,а мошениците и крадците политици не.Другите говорят а нищо не казват.Лъжат и мажат.

  13. Rumen Bonev

   А какво точно е направил този пич за икономиката ? Един пример моля.....И за какво го обсипвате с похвали? Че сладко приказва ли.?...най вероятно Ама те са царе на сладките приказки Орешарски, Гечев и тн. Този не е изключение А може би защото е човек на радев Който пък е руски агент.Червен ли е ,или поставен от червените.....забрави за него!!!

  14. Sashinka Sashev

   Всички ние живеем в 2021 година, докато Кирил Петков живее в 3021 година.

  15. Славчо Славов

   Това е правелния човек!!

  16. Biser Petrov

   Адмирации за Кирил Петков ТОЧНО ТАКИВА ХОРА СА НУЖНИ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО

  17. Biser Petrov

   г-н Петков много хора ще ви подкрепят не се отказвай ХОРА КАТО ВАС СА НУЖНИ НА БЪЛГАРИЯ

  18. Biser Petrov

   Такова мислене и в последствие ДЕЙСТВИЯ СА НУЖНИ ЗА БЪЛГАРИЯ

  19. Iordan Petkov Milkov

   И пак ДПС реди новите министри. Глупаци сте, които гласувате за Слави! Само ДБ!

  20. Славчев

   Служебният кабинет да стане редовен !!!!

  21. Valentin Kostadinov

   Дано стане Министър Председател, желая го изскрено

  22. Martin Ralchevski - Мартин Ралчевски

   Истински морален човек! И професионалист!

  23. Yavor Natara

   Още една мисирка на БТВ.

  24. Mad Dan

   Страхотен човек!

  25. Gen Alexandrov

   ВЕЧЕ БЪЛГАРИНА ТРЯБВА ДА Е РАЭБРАЛ ЧЕ ИМА СИЛА И МНОГО НЕЩА СА В НЕГОВИТЕ РЪЦЕ !!! БОРЕТЕ СЕ ЭА СУПЕР ПРАЕИТЕЛСТВО , А НЕ ЭА РАЭНИ ИЭМИШЛЬОТИНИ !

  26. Gen Alexandrov

   ДОКОЛКОТО РАЭБРАХ МИНИСТЕР КИРИЛ Е ДАРИЛ 500000 ЛВ. НА СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕД ?! ВЯРНО ЛИ Е ? АКО Е, ТО ТОВА МОМЧЕ Е ЭЛАТНО !!!!

  27. Gen Alexandrov

   ИЭЛЕСТЕ НА ПЛОЩАДА И ВИКАЙТЕ ЭА ТОЭИ ЧОВЕК !! ТОВА В ВАШИЯ ЖИВОТ !!!

  28. Issai Mladenov

   Tozi slugebno manistee e mnogo umen! toi e the best? Tova sa mnogo umni momcheta te sa mnogo umni! Slavi sshnatetr tezi profesionalisti! tezi sa the best!

  29. Rosen Canev

   Цветанка, както и цялата олигархично-поръчкова журналистика е бледа сянка на можещите и знаещи българи. "Ще се появи "висок" човек от чужбина, той ще бъде и добър крояч и добър шивач. България ще тръгне към по-добро........" Това са думи на Баба Ванга, преживе. Замислете се, кой ли е той..?!

  30. Tanya Stefanova

   Поредните сладки приказки за наивници, докато го изберат! Видях ме ги Миленчо.Никито след това Симеон Дянков сега Кирилчо е наред да обере Държавата!Иначе много сладко говори! Приказки за наивници!

  31. VIOLETA DIMITROVA

   Kolko pati da povtariam - perfektnoto slugebno pravitelstvo e pred ochite vi.Are be,napravete go redovno i stiga ste se zanimavali s divotii!!!Che my pisna da poluchavam 300lv za 42godini trudov stag,idioti

  32. SilvanaPepa

   БЛАБЛАБЛААА.

  33. Borislav Hristov

   Клонирайте го този човек в цялата политика..... кога последно имахме политик който в погледа му да няма лъжа и лакомия... ДАЙ БОЖЕ ДА ОСТАНЕ !

  34. Kamelia D

   Най-много ми харесва в този министър , честността!! Не се забелязва никакво колебание, увъртане, глупави шеги. Това е човек , който работи с удоволствие и знае какво иска да постигне. Той и Асен Василев са едни от най- успешните министри от поне 40-50 години. Дали пък Ананас Буров не ги гледа отгоре и сигурна съм ,че плаче от радост!!

  35. Pavel Georgiev

   Меси има цели 6 гола на общо 4 Световни първенства.И то всичките вкарани в груповата фаза срещу колосите Сърбия, Босна,Иран и Нигерия.Tova bil Nai-velikia..Ha-ha-ha.. Takav izmislen"spor" ima samo v glavi44kite na katunkite burzalunki CRISTIANO RONALDO Otdavna e v Druga Kategoria..NAI-VISSHATA..a dzudzeto mess44o e v po-Dollna kategoriika ..CR7 E s 2 Evropeiski Titli i Kupi..Svetovni Internazionalni Rekordi i Evropeiski Rekordi.Nema takuv spor..zzuzzeto s Podarenite 4-5 zl. top44eta E bokKluk .... .... .... .... .... .... .... .... ....

  36. Petar Nikolov

   Гласуваме доверие на тоя пич харесва ми мисли креативно за даржавата

  37. Dim G.N.

   Някой грамотен да ми обясни как от една страна Бойко “крадял”, а от друга страна финансите на страната са в отлично състояние? Водещи агенции като Рич и Муудис цели три пъти вдигаха кредитния рейтинг на България по време на управлението на ГЕРБ. Кои лапнишарани ручаха жабета и гласуваха срещу себе си?

   1. Chris 1

    Положителната перспектива не означава подобряване на рейтинга! Рейтингът на ФИЧ са страната ни е BBB и изобщо не се е променял последните години. Оценката на ФИЧ се връща обратно на ниво 21 Февруари 2020 т.е преди кризата с коронавируса

  38. Cristiano Ronaldo

   woow tova ne e li chudoto na harvard geniqt otkril hranitelna dobavka proViotik i smaql nai nai nai golemite stojeri v universiteta????

  39. Stoyan Stoyanov

   Браво. Такива хора като министър Петков трябва да са министри.

  40. Zdrav Petrov

   Цветанкее.. Слушай го този.. Не да говориш едно към едно като " бай ганьо на иречека!! Тц Тц..

  41. Hellen Radd.

   Уважение и признание!Благодарност за честността,доблестта и родолюжието,г-н К.Петков!

  42. Jordan S

   Употребата на некнижовен жаргон, в ч. "к'во" и "т'ва", не говори особено добре.

  43. Hristo hristov

   Силно връщате надеждите ми в България!

  44. alexander ganchev

   bgclip.info/run/iHuZZm7LsJ-q0aA/video

  45. Georgi Merdjov

   Евала

  46. deni yordanova

   Изключителен човек! Позитивен, начетен, умен , с желание да изправи България на крака ! Ако поне вземем малко от позитивизма му и благородството му, няма да има равни на нас, дори и чужденците ще ни завиждат.

  47. mel s

   Такива хора трябват на България! Много такива хора,умни, образовани и с контакти по цял свят!

  48. Илиян Илиев

   Слави е толкова тъп че не осъзнава колко малко българи са по тъпи от него

  49. art show.travel

   Погледнахте ли народе? Ще ви оправлява Америка и ще преватизират всичко няма да ви оставят и земя за гроб. Отново ви прекараха народе? 😀 🦁

  50. Емилия Балчева

   Респект,министър Петков!

  51. Amet Ibriamov

   Slavi pak se nasra

  52. Ventsislav Sirakov

   Супер пич. Позитивен, енергичен, може и знае как да го направи. Отлична екипна работа на основните министерства. Стискам палци да останат поне годоина или две а защо не цял мандат.

  53. Stefka Petrova

   От все сърце желая да останете на власт вие сте истинските

  54. Stefka Petrova

   Дълбок поклон пред теб велики човеко бъди благословен

  55. Pavel Karaivanov

   БРАВО ПЕТКОВ МНОГО СИ ТОЧЕН САМО ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ СЕ ВСЛУША ВЪВ ТВОИТЕ ДОВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ..!???

  56. Sienna Bass

   Българският Тръмп! Отличен!

  57. Stefka Petrova

   Слави мишок проскубан

  58. Mariya Kuncheva

   Не энаех, че Канада има Банка эа раэвитие, но стартъпите тук са много успешни напр Shopify

  59. Силвия Василева

   Невероятен! Много достъпно обясни стратегията за икономическо развитие в близките две години, без високопарни термини и словоблудство! Дано останат и в следващото правителство с Василев, проф.Денков, Рашков, Минеков и Комитова!

  60. Маруся Дакова

   Президента ни показа правилният път, а ние народа пак в грешшшната посока. АМАН.

  61. Alexander Pantchev

   Гласувах за ИТН за да се смачкат Борисовските крадци. Това се постигна поне за сега. След представянето на програмата на Слави, ако не се коригира на следващите избори няма да гласувам за ИТН. Предпочитам временното правителство да остане възможното най-дълго. Вярвам на Кирил Петков!А

  62. Dim G.N.

   Защо имам усещането, че всички разиграват театър, чиито финал води до оставането на това служебно правителство. Още преди да бъде известен изборния резултат Слави се изцепи така, че да се скара с останалите от кликата Анти-ГЕРБ. А сега и Мая Костинбродска. Май скоро всички ще се изпокарат и пак няма да има парламент. Защо? В чий слугинаж работи това служебно? Ето това дава отговор откъде идва този сценарий. А глупаците в тълпата нека си гласуват едни за ИТН, други за БСП, трети за ДБ… В края на краищата ще е Радев. Разбират ли в какъв филм се вкарват? Да питат жителите на Крим… Натам ни води националният предател Румен Радев. Защото друг разумен ход той няма. Излезе ли от президентството и му пада имунитета. И прокурорите на Гешев го чакат още на изхода - с обвинение в шпионаж. novavarna.net/2021/07/14/%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%b8%d0%bc-%d0%ba%d0%b0%d0%b1%d0%b8%d0%bd%d0%b5%d1%82-%d0%bd%d0%b0/?.it&fbclid=IwAR1KDnAnztaWhALa6XLcReVS8mSSE2be7eRlamuiWwuDRxa3DIHSRB-7Ndw

  63. Маруся Дакова

   Този министър на земеделието е пълен ....

  64. Маруся Дакова

   Подкрепям правителството на Радев, нооо, без земеделеца

  65. rujeru

   Това трябва да е новият лидер!!!

  66. Emil Torbarski

   Благодаря за детайлите

  67. petar chaushev

   Такива хора трябват на България.....млади,образовани и не КОРУМПИРАНИ!!!

  68. Мария Тангърова

   Изразът на лицето Ви ,Цветанка говори за истински симпатии към събеседника. Симпатизирам му искрено и желая много като него в управлението на България!🌞

  69. Miroslava Camburova

   Страхотен мъж и като специалист прави много добро впечетление. И трябва повече такива хора. Но точно Николай Василев начело на държавата е груба грешка. Този ако го оставиш и това което не е приватизирано, ще го приватизира. Ще продаде държавата и както се казва последния да стане и затвори врата!

  70. Alexander Kotcev

   Може би най-добрия министър който сме имали в последните 30 години.

  71. fleurdesoleilll

   Кириле, стига се бави. Основи партия и няма да имаш нужда от коалиции с кючек перформъри или КУРнелии.

  72. fleurdesoleilll

   Нено Димов е за доживотен затвор източи милиарди от язовири и ги пресуши! Кирил Петков е наистина компетентен, образован и най- важното способен да бъде дори министър председател. ИТН- пълни палячовци, никакъв опит, подготовка, елементарен изказ. Поведение като на занаитило се ревящо дете,което си иска неговото и като го получи не знае какво да прави с него.

  73. Ala-balismi

   Чудесен Кирил Петков!

  74. Nikolai Miluschev

   Гласувам за министър Кирил Петков.

  75. buchinski plamen

   Благодаря Ви, показахте как трябва да изглежда когато политик работи.

   1. Лаврентий Евгениевич Давидоff

    @Georgi Jivkov като не ти харесва направи си паспорт и излез да живееш извън България при по-добри политици. Ама май чужди езици не знаеш. А едва ли имаш акъл да направиш някакъв бизнес. Кой знае какъв мияч на чинии и селскостопански труженик си.

   2. Georgi Jivkov

    Тъпаци, тъй като не сте завършили в Харвард ще ви задам един лесен и елементарен въпрос ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!

   3. Лаврентий Евгениевич Давидоff

    Това не е политик, а експерт. Работи като СЕО на компания, чийто единствена задача е да увеличава стойността на вложените от инвеститорите фондове. Но, да, така трябва да изглежда всеки служител на държавна дейност - да работи за увеличаване богатството на поданиците на държавата.

  76. alex alex

   Това е несериозно.Лакардии,драги зрители.

  77. Sofia Yanakieva

   АДМИРАЦИИ ЗА МИНИСТЪР ПЕТКОВ !

  78. Весела Чирпанлиева

   Мястото на Малкия Мук е в затвора,а не в премиерското кресло.Направо не мога да понеса тази гавра!!!!!Предателите на интересите на България и българите трябва да са в затвора

  79. Ivelina Ilieva

   Искрено се надявам Кирил Петков, Асен Василев да останат поне за още 1 редовен мандат. :)

   1. Georgi Jivkov

    Тъпаци, тъй като не сте завършили в Харвард ще ви задам един лесен и елементарен въпрос ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!

  80. Anelia Broekhuis

   Ох, Боже!Ще спрете кражбите отгоре?! А като се спрат кражбите отдолу, електоратът ще ви намрази. Този велик възпитаник от Харвард, май не е разбрал най-важното: българинът обича корупцията, когато е в негова полза и много я мрази, когато който и да е Борисов се ползва от нея! Българинът страшно обича справедливостта, честността и реда, стига някой друг да ги спазва!Не той! И не на последно място - той е убеден по че някой друг трябва да го направи успешен, богат и щастлив, защото това му се полага по презумпция! И нека не забравяме, че управниците са производни на народа към когото пренадлежът!

   1. Anelia Broekhuis

    @Елица Енева а Вие защо коментирате под постта, а не пишете на себе си !

   2. Елица Енева

    Говорете за себе си!

   3. Bogomil Yossifov

    Той "електоратът" и със забраната за пушене в заведенията не бе съгласен, но свикна! И задръстванията бяха проблем, сега са ежедневие. Обществото не се е променило за последните 10 години и ще се промени в следващите 10, надяваме се - към добро!

  81. Момчил Пачев

   Кирил Петков за император на икономиката. Само той знае кво прави, дано да остане на поста си възможно по-дълго.

  82. Chris 1

   Г-н Петков, има и други партии в които може да участвате. България има нужда от вас.

   1. Chris 1

    @Александър Иванов Трябва да бъде запазен

   2. Александър Иванов

    Ми той си е от друга партия - на Христо Иванов ...поне преди 3 години беше!!!

  83. Ivan Dimitrov

   Няма ли как да се организираме ние гражданите и да поискаме този човек да бъде министър заедно с другия финансовия?!

   1. Ivan Dimitrov

    @Антонио Костов Аз не искам да сме президентска република. Просто искам Кирил Петков и Василев да си имат свободата и да продължат да си работят, защото на мен в момента ми вдъхват много голямо доверие. Струва ми се, че без значение от партиите, всички сме обединени като видим едни умни и възпитани хора като този мъж и неговия приятел финансиста.

   2. Антонио Костов

    Има начин организиране на референдум за промяна на форма на управлението на България от Парламентарна Република в Президентска Република - Тогава постовете в министерствата се слагат от един човек ( Президентът)

   3. Mariya Kuncheva

    Трябва

  84. Nasko Atanasoff

   Поздравления за президента Радев че избра това момче за министър на Икономиката. Впечатлен съм от избора му. За първи път чувам как Министър предлага да затвори кранчето на бай Ганьо и му реже келепира. Лично аз ще си купя такава кола от респект към сделката направена от министъра .

  85. Dbdhd Dhd

   Боко може да подкрепи кабинета на Слави пасивно за да се отърве от тормоза на Фатмака!

  86. Марин Йорданов

   Невероятен професионалист и човек, който трябва да бъде в управлението на България. Нищо общо с диваците от 30г насам. Мисля си, че само за няколко години ще бъдем друга държава с него и екипите. Другите държави ще ги задминем със скоростта на светлината. Нямаме нужда от НДСВ отново! Трифонов се опитва да ги вкара през "задната врата".

  87. adelina gavazova

   Борисов в затвора!

  88. adelina gavazova

   Много активната Цветанка с глупавите си включвания!

  89. adelina gavazova

   Защо не оставят този човек ,народът го харесва!

   1. Georgi Jivkov

    Тъпаци, тъй като не сте завършили в Харвард ще ви задам един лесен и елементарен въпрос ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!

   2. Sofia Yanakieva

    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ХАРЕСВА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, НЕКА ДА ОСТАНЕ,РАБОТИ ПЕРФЕКТНО,ТОВА Е ИСТИНАТА И ТОВА Е ЖЕЛАНИЕТО НА НАРОДА, ТУК ТОЙ ИМА ДУМАТА А НЕ ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГА СЛАВИ ТРИФОНОВ,ЖИВОТА НА ХОРАТА НЕ Е ШОУ !

  90. Rumen M

   НА БАЛОНА СЛАВИ🎈МУ ТРЯБВАТ ТАКИВА МЛАДИ РЕАЛИСТИ АКО ИСКА НЕЩО ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА"СУВЕРЕНА"И НАРОДА⁉

  91. Rumen M

   В КИТАЙ на година публично се растрелват 20хиляди чиновници за КОРУПЦИЯ⁉Затова имат 28-трилиона печалба и растеж на година и са първа икономическа сила !!!

   1. Shuforces

    Там е малко особено. Цялата ККП е корумпирана. Просто хората, лоито не споделят кражбите с лидера, биват наказани. Така че нека не залитаме по такива крайности.

  92. Асен Миланов

   bgclip.info/run/i62ZeWrPmaidtGk/video

  93. Emiliq Borisova

   Е няма такава грозна водеща,ама връзкарка,мишка

   1. Александър Иванов

    Май е номинирана за "златната мисирка"! Може пък и до и я връчат, макар тия от "Пик да са и в трите номинации!!!

  94. adasha

   Така много набързо ги нахвърли милионите за язовирите. Абсолютен популист! Трябва да направиш точен разчет и, да установиш че има неправомерни разходи и да подадеш сигнал към разследващите органи. Другото е предизборни приказки, несериозно е.

  95. Georgi Zhivkov

   Надеждата ни е точно в такива умни и позитивни, млади хора.Надежда за България.

   1. Georgi Jivkov

    Тъпаци, тъй като не сте завършили в Харвард ще ви задам един лесен и елементарен въпрос ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!

  96. Radoslav Stanchev

   Няма такъв пич. Фен съм ти и искам да ни представляваш.

   1. Lilyana Galabova

    Браво.Някой най-после да мисли за държавата и да работи за нейното благоденствие. Дано има повече млади хора като него.

  97. Nina Mia

   Mnogo ymen, inteligenten chovek..napravi mnogo za malko vreme.Zalko che nima da e v pravitelstvoto, no toi ne iska da ychasva v stariat nov cirk..Yvazenie !!

  98. Nikolay Kolev

   Добре, че Кирчо не се хвана да играе с Малкия Мук.

  99. Лаврентий Евгениевич Давидоff

   Ако този човек управлява България след 20 години швейцарци и австрийци ще са на опашка да живеят в България. Някой беше казал, че трябват двадесетина свестни хора. Ами оставете той да си ги избере по негово осмотрение, ако ще да са чужденци и да работят 5 години на спокойствие.

   1. Лаврентий Евгениевич Давидоff

    @Iliana Georgieva има много вярно в това становище и затова много интелигентни хора са в чужбина и дори не се интересуват какво става в България и даже и за ваканция не се прибират. В народопсихологията е много дълбоко вградено наследството от турското робство, моето също пречи.

   2. Iliana Georgieva

    Целта е България да не се оправя и да затъва все повече. Много добре знаят кои са кадърните и нужни хора,просто не искат,защото няма да могат да крадат.

   3. Силвия Василева

    Така е, даже 10г ще стигнат!

   4. Chris 1

    Така е

  100. Samer Fatahi

   Респект господин Петков браво

   1. Georgi Jivkov

    Тъпаци, тъй като не сте завършили в Харвард ще ви задам един лесен и елементарен въпрос ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!