Вече сме 1 000 000! Вижте какво съм ви подготвил!

The Clashers

327 хил. показвания34

  Днес е паметен за мен момент! Днес каналът The Clashers достигна 1 000 000 последователи. Нещо, което преди години смятах за невъзможно!
  Скоро ще може да свалите декларацията.
  Правила и инструкции за Treasure Hunt: dox.abv.bg/download?id=57e84eb919
  Ако сте над 18, ще трябва да я попълните на място. Без декларация, няма участие.
  Градовете и датите за The Clashers Treasure Hunt са:
  Първи кръг - София: 05.06
  Втори кръг - Пловдив: 12.06
  Трети кръг - Варна: 19.06
  Четвърти кръг - Бургас: 26.06
  Пети кръг - В. Търново: 03.07
  Шести кръг - Враца: 10.07
  Финал - Пловдив: 17.07
  Имайте предвид, че датите могат да се променят заради ситуацията, но сме готови да реагираме. За това следете социалните мрежи за последна информация.
  🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash5" и 3% от техника с "Clash5PC" - ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​​​​​​
  📘 Поръчай НОВАТА ми книга "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" с отстъпка тук: bit.ly/3lqComy​​​​​​​​​​​​
  📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR​​​​​​​​​​​​​
  📗 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI​​​​​​​​​
  👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k
  Благодаря ви, че бяхте до мен през цялото време, в щастливите моменти и в тези, които съм допускал грешки. Благодаря на тези, които са проявили разбиране и лоялност, защото в живота си човек се учи постоянно. Благодаря на всички, които са отскоро в канала, надявам се да продължавам да ви радвам с видеата и планираните събития. Благодаря на всички за доверието, подкрепата и силата, с която ме дарявате всеки ден.
  Скъпи приятели, по случай достигането на 1 милион абонати, организирам най-мащабния отборен Treasure Hunt на територията на България. Всички са поканени, но само най-добрите и подготвените ще могат да участват. Отборите ще трябва да се справят с различни задачи из градовете, за да продължават напред и да се класират за финал. Ще посетим 6 различни града, които, да проведем квалификации и един голям финал. Наградният фонд е 5000 лева.
  Социални мрежи:
  ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
  ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
  ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
  ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com
  Отборите ще трябва да са съставени от по 3 човека, всеки от които да е над 9 годишна възраст. Всеки участник, който няма 18 годишна възраст трябва да носи със себе си и да представи подписана декларация от родител или настойник, бланка може да откриете в описанието. Няма подписана декларация, няма участие.
  Независимо в кой град ще участвате, индивидуалните играчи имат право на една квалификационна игра, т.е. не може да посетите няколко квалификации. Трябва да измислите име на отбора си.
  Да кажем, че датата за Враца е днес. Знаете, че ще има квалификации днес, но не знаете нито кога нито къде да се явите. Тук идва първата задача. По някое време сутринта ще ви съобщя под формата на сторита в социалните мрежи къде се намирам в дадения град. За по-големите градове предварително ще знаете и района или квартала, защото едно е Враца, друго е София. Та появявам се по някое време между 09 и 10 часа и под формата на загадка ви съобщавам локацията си. Първите 10 отбора, които разгадаят местоположението ми и стигнат до мен продължават напред. Важно е целият отбор да присъства когато ме откриете, не само един представител. Сигурно ще трябва да ударите гонг или бутон, за да маркирате, че сте тук, очаквайте допълнително инструкции. С една дума участието ви ще зависи от това колко бързо отгатнете локацията ми и се придвижите до мен. След като имаме 10 отбора, те ще преминат през инструктаж, а аз ще се видя със закъснелите за кратка фен среща. Наблягам на кратка, защото по някое време ще трябва да тръгна за да посрещна отборите на финала.
  Най-важното, което трябва да знаете е да следите датата за града, в който искате да се явите. Да сте в абсолютна готовност да тръгнете. Да рефрешвате социалните мрежи в дадените диапазон от време и да решите загадката с локацията ми. Първите 10 отбора, които ме открият продължават напред. Това е. Имайте предвид, че няма да е лесно, за това започвайте от сега да учите историята на вашият град.
  Скъпи приятели надявам се изненадата да ви хареса, смятам, че това е най-доброто, което можем да направим имайки предвид вируса и забраната на големи събития. Организацията е много трудна и сигурно ще коства над 20 000, за това ще имаме и партньори. Цялото нещо ще се снима от 2 екипа и ще има видео от всеки град. Ще е нещо като състезателно риалити предаване. Направо нямам търпение, наистина ще е уникално.
  Отново искам да напомня, следете социалните ми мрежи, защото нещата в тези ковид времена се менят ежедневно.

  Публикуван на преди 16 дни

  Коментари

  1. The Clashers

   Наистина нямам думи да опиша как се чувствам в момента! Искам просто да Ви БЛАГОДАРЯ, че сте до мен! ❤️ Аз на своя страна ще продължавам да спазвам обещанието си да ви представям все по-интересни и качествени видеа, както и обогатяващи събития! ❤️ Бъдете здрави и продължаваме все по-силно напред!

   1. Bs Martin

    Изтръпвам от гордост

   2. nike_gamer08

    Честито ти 1 милион абоната Слави

   3. Валентин Георгиев

    Честити 1000000 абонатааааааа❤️

   4. Katina Petrova

    С теб сме винаги Слави без теб нямаше да знаем толкова много за твоите невероятни класации!!!!

   5. Рени Марчева

    В нашето семейство вечер предимно си пускаме твоя канал на нашия телевизор и така, класация след класация времето минава неусетно до като се усетим то станало 00ч или 01ч. Просто толкова много харесваме това, което правиш . От теб научихме неща които не сме знаели преди . Обогатяваш. С теб времето не е загубено време. Продължавай в същия дух. Честитооо👏💕

  2. tring six

   Слави честито на 1 милион показа как да си сбъднем мечтите си да вярваме и да е се отказваме моля ви дай те лайк

  3. Angel Ivanov

   Слави на 17 Юли ли ще бъдеш на живо в Пловдив. Но на центъра ли ще бъдеш аз и тате ще дойдем но ние сме от село Бегунци. ти си най якия ютубър моля те отговори ми

  4. Masterquter Gaming

   Аз няма да участвам treasure hunt-та за да не се загубя а й нямам двама приятели

  5. Dimitar Buyukliev

   Ти си велик, Слави! Бъди здрав и щастлив. Успявай все така във всичко с което се захванеш!

  6. Neli Georgieva

   Честито Слави! Много си готин и за мен засега ти си най-якия ютюбър, който съм гледала! ❤️❣️

  7. Poke Viki

   И камбанката, ей

  8. Мария Кънчева

   Слави

  9. Iva Ivanova

   Аз бях на това оръжие точно където си ти .

  10. Visage

   Гледам каналът ти от когато имаше 35 хиляди абоната и се радвам че си стигнал до тук.Поздравления!

  11. Кекеекек Еоиеиие

   Слави Да ти кажа че в тоя 1 млн има и много роми Които те гледаме. .......!!!!!! Уникален си човек .......!!!!!!

  12. Bs Martin

   Слави, честито, като си помисля направо изтръпвам от гордост

  13. София Атанасова

   Можех да участвам, но нямам възможност за пътувания, защото преди 2 месеца започнах работа и няма как да ме пуснат. Логично е - нямам поне 1 година ☹️. Но аз няма да спирам да гледам твоите уникални видеа ❤️❤️❤️ Напред, нагоре, късмети, любов и здраве!!! ❤️❤️❤️❤️

  14. Никол Сотирова

   Можели някой да ми прати декларацията

  15. Ancho Ivanov

   каде е бланката

  16. Михаил Кънчев

   Аз мисля да участвам

  17. Symki

   Аре накрая направи един клиб за Българиа е слави сравни го със друготе Европейски държави покажи на тия хора как го правиш нале си най готиния йоутубър!!!

  18. Dennis Hristov

   - На 5 години баща му умира. - На 16 спира да учи. - На 17 години вече е загубил повече от 4 работни места. - На 18 години се жени. - Между 18 и 22 работи като шофьор и се проваля. - Решава да се присъедини към армията, но е отхвърлен. - Кандидатства Право и отново е отхвърлен . - Проваля се, като застрахователен агент . - На 25 години жена му го напуска, като взима единствената му дъщеря. - Става мияч в малко кафене. - Не успява да си върне дъщеря си. - На 65 се пенсионира. - В първия ден на пенсионирането си държавата му дава 105 долара. Осъзнавайки, че не може да се издържа решава да се самоубие, измъчван от живота си, пълен с неуспехи. Сяда под едно дърво, за да напише предсмъртното си писмо, но осъзнава, че има нещо, което все още не е опитал, и това е да готви! С доларите, отпуснати му от държавата, купува фритюрник, прави пържено пиле по рецепта на баба си и го продава от врата на врата из града. На 88 години полковник Сандърс, основател на KFC, е милиардер. А ние, само с един провал, искаме да се откажем ? Животът ще ни тества толкова пъти, колкото е необходимо и в правилния за нас момент, ще ни възнагради ! Затова не се оплаквайте, а продължавайте напред !

  19. Dennis Hristov

   Знаеш ли че и добра идея да направиш клип за шефа на KFC човекат със невероятната история

  20. Antonia Haritova

   Слави, въпрос...За трежър хънта рано сутринта, към обяд, следобяд или някъде.....вечерта ще е?

   1. Antonia Haritova

    Няма значение за кой град.

  21. ivaka _11

   Чесетито за милиона. Да стигнеш даже сто милиона абоната.

  22. Антоанета Червенкова

   Това ще бъде интересно

  23. Simeon Vekovska

   Слави на мен в инстаграм ми излезе нещо от твоят канал ми пише че нещо съм спечелила

  24. тихомир робов

   ЧЕСТИТО СЛАВИ

  25. juotnoto juotnoto

   Честито, Слави!

  26. Kristina Kirilova

   😇😇

  27. Lachezar Yordanov

   честито Слави

  28. Brusnarq

   brat brawo na tebe ama wmesto nekwi giveaway dai na wseki po edno dunerche

  29. GameBGplayer

   Sus

  30. Ivan Simeonov

   слави а това състезание колко време ще придължи

  31. HarveyWNvm

   Оооо батко слави да ти е честито

  32. ??

   Златния бутон дадоха ли го?

  33. P36K0

   Следвам те още от началото на канала на по-малко от 10хил.

  34. XxStanimirXx

   🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

  35. XxStanimirXx

   Браво

  36. Rosen Delchev

   Често, пожелавам ти след една година 2 милиона абоната!!!

  37. Ogi Stefanov

   СЛАВИ АЗ МНОГО АМА С ОГРОМНА РАДОСТ АЗ ИСКОЧИХ ПРОСТО ЧЕ ГИ НАПРАВИ ТЕЗИ ЕДИН МИЛИОН ТИ СИ МИ НАЙ ДОБРИЯ ЮТЮБЪР ЧЕСТИТО ❤️❤️❤️

  38. Valeri Tashev

   Честито и от egghead man!

  39. Cvetelina Kolarska

   Slavi iskam da pitam kak da si porucham knigata ti kato ne sum v BG

  40. SONY Music Bulgaria

   ДАИ Боже да достигнеш още един милион!🥰 Ти ме научаваш на много неща не само мен всички който те следват

  41. DaPurplePup ʕ•ᴥ•ʔ C h o c o

   Много се радвам за теб, Слави, честито! 🇧🇬🇧🇬

  42. Milena Randelova

   🎖️🎖️🎖️🏆🏆🏆🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🏅🏅🏅🥇🥇🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

   1. Milena Randelova

    👍👍👍

  43. Александър Давидов Геймъра

   Браво Слави! Ти си го заслужил!

  44. Liliya Dincheva

   Браво, момче! Браво! Много се радвам и съм щастлива, че точно ти успя 🌷

  45. SKINNY OFFICIAL CHANNEL

   Честито, Слави! Ти успя! Следя канала ти още от самото му начало. С теб до края! Да бъде!

  46. Angelina Georgieva

   Поздравления

  47. Angelina Georgieva

   Поздравления !❤️😀😃

  48. DankoLLL YT

   Честито

  49. anime world

   ЧЕСТИТО СЛАВИ!

  50. snoopdodoublegeezy

   Канала с 1 милион идиота на 1 място хахах

  51. Nikolay Gerov

   ОМГ Слави 1,01 милона последователя

  52. Simeon.V_10

   Славкааааа обръсни я тая глава барабар с брадата, че се не траеш срамота е просто така кат некъв оръфляк

  53. Vasil ot Tonev

   Slavi procheti mi komentara!Kak edin vidinliq ili montanchanin ima shans sreshtu vrachanec za tursene na lokaciq U Vraca?Sushtoto vaji za vsi4ki 6 grada.da go duha provinciqta i guess

  54. Bilyana Dimitrova

   Ще направиш ли клип за златния бутон

  55. Katina Petrova

   Айде да ти е честито Слави!!! Всички фенове на the clashers да достигне 2 млн.

  56. Drago

   +1 Все така хубави клипове. Доста полезни неща.

  57. Simon ‘Ghost’ Riley

   Трябва да го включиш в топ 10 невероятни факта, а именно, че стигна 1 милион абоната. :)

  58. Petar Petrov

   Айде от утре Славито и той почва партия...

  59. Rossty

   Rest in peace DMX

  60. Paula Sokolova

   Здравейте, много ми се иска да говорим.не точно лично(много далеч живея) но някак! Виждате моето име моля ви потърсете ме.Благодаря!

  61. Don Ostrev

   Пичове не искам да ви развалям партито но planetaofficial има 2,7 млн.

  62. Доротея Казакова

   Еха,браво!Гордеем се с теб❤️❤️❤️

  63. Don Ostrev

   Big shout out for that man

  64. Mario Abadjiev

   Yo he can get BGclip rank

  65. Steliqn Talazov

   Слави аз те подкрепях от 150 000 и насам Поздравления че достигна 1 М!!!💯0000🥳🥳

  66. Aleksandra Bashkova

   Честито Слави ❤️🇧🇬!!!

  67. Ivona Lyubomirova

   Браво, Слави, изглежда мноооого интересно, надявам се Treasure Hunt-а който сте подготвили да стане ежегоден в България. 🤩🤩 И не, не заради наградния фонд, а въпреки него 🤗

  68. Mishi and fredka

   Браво Слави ти си заслужаваше 1М 😌🤗🤗🤗Напред към 100000000000000000000😊Давай аз знам че ще успееш😃👍🏻

  69. toxic Ȃ̈l̑̈ȇ̈x̑̈6̆̈7̆̈5̆̈7̆̈

   kupeni abonati baluuukkk

  70. Electro Hause

   Честито за 1 милион абоната Слави пожелавам ти още 100 × милион! П.П.Къде да намеря декларацията?

  71. wen ii

   A Tribunal Belongs to the People and Only Deals with Facts Based on his previous experience with other tribunals, Sir Geoffery built the China Tribunal in a similar manner. He said when governments and international organizations neglect suppression of people and refuse to take action, people’s tribunals are needed. Different from a regular court or a parliamentary committee, a people’s tribunal should belong to the people. That is, it should consist of ordinary people from a broad background, rather than lawyers or experts from NGOs. In other words, Sir Geoffery expected the Tribunal to function like a jury trial. For example, jurors from criminal or civil courts reach a conclusion based on the evidence. In the organ harvesting case, the Tribunal members were also told not to make assumptions. Like starting from a piece of blank paper, they would fill in facts and formulate opinions. As a result, although independent investigations from David Matas, David Kilgour, Ethan Gutmann, and others have provided strong proof of organ harvesting in China, the Tribunal only took the evidence and drew its own conclusion. A Clear Conclusion Sir Geoffery said the conclusion was certain that forced organ harvesting - a crime against humanity - and genocide do exist in China as reported in the judgment. He said before this work, none of the Tribunal members were aware of forced organ harvesting. They are ordinary citizens who make their own, rational judgment based on facts. Although there were legal professionals involved, the Tribunal functioned like a jury to reach its own conclusion. In addition, they are not responsible for providing recommendation or telling people to take certain actions, which is beyond the scope of the Tribunal. Nonetheless, the conclusion from the Tribunal would be a valuable reference to anyone who deals with China. This includes educational organizations, companies, travel agencies, and other entities. Sir Geoffery emphasized that the Tribunal members have no political agenda and they only made judgment based on facts. That is why it could be hard for anyone to challenge their conclusion. In fact, since the Tribunal’s judgments were announced in 2018 and 2019, no one has refuted it on a factual basis. A Threat to Mankind Because the conclusions regarding the forced organ harvesting in China came from ordinary citizens, such conclusions can be used to assist decision-making whenever there is a need to determine whether the CCP has committed crimes against humanity. The forced organ harvesting does not concern just a few cases, but is a large-scale state-sanctioned crime committed by the CCP against innocent people. Left unattended, this crime could spread given today's globalization and endanger all of mankind. When the Universal Declaration of Human Rights was adopted by the United Nations in 1948, it proved a universal framework for basic rights and fundamental freedoms. Sir Geoffery said because it is called “universal rights,” it also means “universal responsibilities.” This is, it is an obligation for all governments and all people. Therefore, when the rights of a group of people are violated, it is related to all of us. We all have the responsibility to correct that. This makes the forced organ harvesting in China highly relevant to all. In fact, the crime still continues in China and it is more extensive than what was covered in the judgment last year.

  72. XxicehexX Bg

   Aideeeeeee

  73. Aesthetic x Fanpages

   Слави, аз съм на 9, мога ли да участвам?

  74. елена якимова

   Чакам 💯 милиона

  75. 74u4 Uryr

   Лол стигнахме до тук🤯 помна когато беше 70К или 10К вече 1 МИЛИОН!!! Слави много добре си справяш.Давай така напред 🥳🥳🥳🤪❤️сега напред към 2 Милиона!❤️

  76. Милен Недев

   Честити 1 000 000 абонати! Това което правиш е уникално! Продължавай все така напред и нагоре и нека всяка твоя мечта стане реалност! ❤

  77. Силвия Петрова

   Браво, Слави!!! Истински съвременен будител! Сериозен, всичко което е направено от теб е с много високо качество и съдържание!!!! Гордеем се с теб!!! ❤️❤️❤️

  78. LogiFan67

   Честито,ти си първият Бай Ганьо с 1 милион

  79. Addison And Bryce

   Честито!!! ПП:МНОГО СИ ЯК

  80. Just Jessie

   Аз съм много щъстлива но. Просто не мога да очаствам защото съм в Англия🙁 но късмет на всички💖

  81. Фиджети.бг

   Слави може ли като ми мине ковида да направиш фен среща в гр.Казанлък моляяяя

  82. Unlais BG & RobloxGirl

   Браво слави ти си номер 1

  83. Елена Ценова

   Честито, това е огромен прогрес за България и за всички хора! Идеята е много креативна и интересна! Отново честито! 🇧🇬🤍💚❤️

  84. Даниел Русанов

   Паметен момент за теб. браво Слави браво Слави

  85. DavidShow

   Моля ви да отделите минута за канала ми. Там снимам интересни скетчове, тъпи лайфхакове и друго. Приятно гледане)

  86. rumen Stoichev

   Прост и неграмотен! Изкуствено напомпани гледания с цел пропаганда на безмислената информация. Много педакски и поклонически тембър.

  87. Янислав Искренов

   Честито, Славии!🥳🥳 Най-добрия си! 🤗😉😉

  88. Diana К

   Страхотна идея Слави,честито и от мен и само напред и на горе👍

  89. Борислава Сашева

   Честито, Слави!❤ Ти доказа,че всичко е възможно ако има желание. Пожелавам ти да стигнеш 10мил. абоната и да издигнеш България.❤ Понеже няма да мога да участвам ...Ше има ли фен срещи? Много ми е тъпо,защото за първи път идваш във Враца и надали ще дойдеш някога пак

  90. Костадинка Цончева

   Честито👏🎉

  91. Dimitar Aleksiev

   Забрави Казанлък баш центара!!! Долината на тракийските царе!

  92. Пламена Димитрова

   Честито продължавай нагоре! Гордеем се с теб и това, което правиш. Само за едно ме е яд. Няма да мога да участвам 😄❤️

  93. Vladi Georgiev

   мислиш ли да имаш и 4 та КНИГА

  94. zombie mask super gamer

   България успя ние успяхме

  95. Asito 123 Biserova 123

   Chestito Slavi

  96. Petel4o

   kolko abonati kupi deiba...;D

  97. Veski4a Plays

   Слави,помниш ли като беше 500хил абонати и ти бяха казали,че като стигнем 1млн абонати ще изкачим еверест. И ти каза: - Никога няма да можем да стигнем 1млн абоанти. И сега какво стана.Стигна ги!Честито,Слави главата нагоре,погледа напред и да мачкаме! Обожавам ти клиповете Слави не напразано те гледам като беше още 20 хиляди!

  98. Veselin Topalov

   това е една седма от българия шапка ти свалям

  99. Veselin Topalov

   ЧЕСТИТООО СЛАВИ ВИНАГИ СЪМ ВЯРВАЛ В ТЕБ.

  100. Невен Атанасова

   Слави , а това видео последното ли ще бъде ?